foredrag om Vandring

Foredrag med tegninger om vandring, vandrere og vandreruter i Danmark

Af Frits Ahlefeldt, vandreruter.dk

Foredrag om alt det fantastiske vandring er og kan. Både for den enkelte vandrer, men også for vores samfund, vores relationer og vores mulighed for at tage bæredygtighed til et meget højere niveau – Og jeg har illustreret det hele igennem med mine tegninger

Vandring giver sundhed og trivsel uanset baggrund og alder

Som noget nyt kommer jeg ud og fortæller om mit arbejde og mine erfaringer efter 20+ år med at formidle, nytænke og forstå hvad vandring er og hvordan det kan mindske stress og øge trivsel og sundhed, både for tidligere soldater, for stressramte, for topledere og for kernefamilier.

Vandring og vandrere i Danmark

Jeg fortæller om nogle af de helt særlige vandreoplevelser man kan få i Danmark og om nogle af de mennesker, originaler, eksperter og historiske personligheder som på hver deres måde har brugt vandring til at udtænke bøger, gennembrud indenfor videnskab, eller nytænke deres liv og relationer.

Vandrestier, design og bedre mere bæredygtige byer

Vandring og vandrestier kan danne et unikt fundament for en bedre måde at tænke byer, arkitektur og steder på, noget som i øjeblikket er ved at revolutionere hele måden vi tænker byer på. Og noget der giver langt bedre byer og steder, der også langt bedre kan modstå de forestående klimaforandringer. Byer designet til at bruges til fods er langt bedre både for lokale og besøgende og miljøet. Dette kommer jeg også ind på.

Se eksempler på nogle af de af mine tegninger jeg bruger her:
Vandreruter.dk/filosofi

Praktisk & pris ved foredrag om vandring

Det er nyt for mig at holde foredrag, men jeg har i mange år holdt oplæg om relaterede områder som miljø, klima, trivsel, design og brug af ny teknologi

Jeg forbereder mig og tilpasser mit foredrag om vandring specifikt til det enkelte sted og kan også udvikle særlige oplæg i samarbejde med det enkelte sted: Jeg glæder mig til at komme ud og dele alle de ret enestående ting vandring kan både for os, vores relationer, vores miljø og vores steder.

Pris starter ved 3000,- Dk.kr. ex. moms og rejse. for 50 min.

Kontakt mig her for pris, tider m.m. : kontakt