HÆRVEJEN

500km. + Vandresti Nord-syd Jylland

Jylland fra Tyske grænse til nord. Padborg-Viborg og til Hirtshals / Frederikshavn
Hærvejen har refugier (åbent Juni-Aug) og stien følger de gamle fortællinger om stude, hær og folkevandringer langs den jyske højderyg.

ØHAVSSTIEN

220km. + Fyn – Øhavet Langeland-Als

Øhavsstien er et 220km. langt ambitiøst vandresti projekt på Fyn og øer (Langeland + Ærø), Øhavssti-projektet forbinder stier så man kan gå af mærkede vandreruter med forbindelser til Als og til Lolland, den direkte tur er ca. 70-80km..
Link: Øhavsstien

KYSTSTIEN

+3000km. projekt for national kyststi ( Vandreruter.dk projekt)

Projekt om at samle de danske kyststier til en samlet national kyststi, både for at indarbejde tiltag mod havstigninger og støtte biodiversitet og lokale fællesskaber. Og gøre kyststierne tilgængelige både for lokale, nationalt og internationalt.

DRIVVEJEN

200km. Vestjylland indland v. Esbjerg

Drivvejen er et ældre vandreprojekt skabt under amterne. Drivvejen har forbindelse både nord og syd og passerer igennem Tønder, Ribe, Varde, skjern og Holsterbro.
Link: Drivvejen

GUDENÅSTIEN

MidtJylland 170 km. ( projekt )

Gudenåstien er et over 170 km. langt dansk vandreruteprojekt som har været mange år undervejs, men som i 2020 har fået gevaldig medvind med både Nordeafonden og Naturstyrelsen nu med helt i front

VESTERHAVSSTIEN

Ca. 450 km. lang kyststi langs hele Vesterhavet ( forslag)

En kyststi ude langs Vesterhavet, er der allerede, næsten. Det er bare at samle de mange overlappende vandrestier til en lang, vild, enestående kystvandring gennem den mest storslåede vilde natur i Danmark
Link: Vesterhavsstien

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑