Danske blogs om at vandre

Under min research af hvor og hvordan folk skriver om at vandre i Danmark har jeg fundet en række websites hvor vandrere skriver om og fra deres vandreture fra vidt forskellige vinkler og på forskellige måder

Fra den tidligere Jægersoldat og Siriusmand Erik B. Jørgensens videoklip og logbogs noter fra sine ture både tværs over Alaska og Grønland, og fra Gendarmstien og Bornholm. Og til vandreren Hanna Greenwoods poetiske ord om sne og ænders smil i historier… og videre er det spændende at udforske hvor forskelligt det at gå beskrives og bygges op. Se listen her:

Link Vandreruter.dk: Danske vandrefolks blogs

løbende pige med rygsæk som overhaler barfods fyr med rygsæk og hestehale. illustration af Frits Ahlefeldt
Der er mange måder at vandre på fra ultralet trail vandring til meditative silent walks

Der er lukket for kommentarer.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑