Vandreruter.dk flytter basecamp

Vandreruter.dk er flyttet til et lidt større telt 🙂

Af Frits Ahlefeldt, Vandreruter.dk

På det sidste har Vandreruter.dk kæmpet hårdt for at følge med. Men nu har jeg flyttet sitet over på et stærkere teknisk fundament, så udfordringerne skulle være løst her fra midt April 2017 ( Vandreruter.dk ligger nu på wordpress.com – samme sted som blandt andet New York Times, Sony m. fl.)

Det kan være der er nogle ting der skal justeres og opdateres, så al feedback er meget velkommen.

Allerede nu er mange af de store vandreruter oppe her, og min plan er at få alle de danske vandreruter op på vandreruter.dk  så hurtigt som muligt og senest pr. 1. Juni. 2017 og klar til sommeren 2017.

Trae som vandrer med et hus på toppen. Tegning af Frits Ahlefeldt

Der er lukket for kommentarer.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑