Danske Vandreruter 2017

Opdatering af vandring og vandreruter i Danmark 2017

Tekst og tegning af Frits Ahlefeldt-Laurvig, Vandreruter.dk

Vandresæsonen 2017 starter her for alvor om få uger, træerne er allerede begyndt så småt at springe ud, og nye vandreruter er skudt op overalt i Danmark. Nogle af de mest spændende nye danske sti-projekter herhjemme kommer jeg til at tage fat på her på vandreruter.dk over de næste måneder. Store vandresti-projekter som: Skjoldungestien, Camønoen, Kongeåstien og den nye Træksti. Men samtidigt er dette bare nogle få af de mange nye hundrede af km. af vandreoplevelser, der ligger og venter i Danmark

Alle links på vandreruter.dk skulle nu være klar til 2017

Lige for en start har jeg opdateret alle links til de eksisterende danske vandreruter på sitet her, og fundet de nyeste og mest opdaterede kort og linket til hvor de kan findes… men det er kun starten, der er mange andre ting der bliver spændende at tage fat på.

Og endnu mere er en god nyhed, at der meget der tyder på at stadig flere danskere – og folk fra vores nabolande, er ved at få øjnene op for mulighederne for at vandre i Danmark.  Det giver nye muligheder og vandreruterne er nu (mange af dem opdateret med nye skilte, faciliteter, shelters,bed and breakfasts, air b&b,  broer og belægninger)  endnu mere klar til at møde flere vandrere, end de har været i de seneste år – Og heldigvis er der også mange flere km. gode og mere sammenhængende vandrestier at byde nye vandrere velkommen til herhjemme i Danmark i 2017 🙂

Vandreruter.dk 2017

Måske skulle jeg her lige nævne at Vandreruter.dk her i 2017 stadigt er gratis at bruge, er uden reklamer, uafhængigt af kommercielle og lokale og politiske interesser ( så vandrerute-kvaliteten kan vurderes oprigtigt)  – Og  sitet her også i år bliver vedligeholdt, programmeret og skrevet / tegnet af mig ( Frits Ahlefeldt), udfra de ressourcer det lykkes at finde til det ved at holde oplæg, skrive om og fortælle om hvad vandring er, og hvor meget godt det gør for os, for naturen og for de lokale steder og fællesskaber.

God tur på vandreruterne herhjemme i Danmark i 2017 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑